Velika prednovoletna čaga v režiji Kina Šiška in Kina Udarnik!

KINOSISKA_Mladina191x132_NL2014_tisk copy copy

Udarnik je bil letos povabljen kot partner in bratska organizacija za velik prednovoletni dogodek v Kino Šiška … Vabimo torej vse udarne Mariborčane, da se nam v petek, 20. decembra pridružite, da Ljubljančanom pokažemo, kako zgleda prava štajerska čaga … 😉

Organiziran je tudi avtobusni prevoz in če se nam pridružite na njem, dobite prost vstop z vabilom na dogodek. Zbor je v petek, 20.12. ob 17. uri na postajališču pri Vinagu, cena pa je zgolj 7 evrov. Odhod nazaj v Maribor je predviden ob 3.00. Vabila lahko od petka naprej dvignete na šanku Udarnik cafeja, če ob tem poravnate prispevek za avtobus. Število mest je omejeno!

VSTOPNINA: 12 evrov

vstopnice na voljo na:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/rambo-amadeus-two-winnetous-ljubljana-kino-siska-618142/performance.html

***

NASTOPAJOČI

RAMBO AMADEUS &TWO WINNETOUS

Redni bienalni decembrski šov Ramba Amadeusa v Šiški – tokrat prihaja z novo zasedbo imenovano Two Winnetous, ki jo tvori ”morilska ritem sekcija” Igor Malešević na bobnih in Miro Tovirac na basu. Poznavalske priče pravijo, da Ramba v takšni našpičeni izvedbi nismo slišali od začetka 90. let. Poleg obveznih turbo hitov Šakom u glavu, Čobane, “Smrt Popa Mila Jovovića” prirejenih za trio, bodo izvedli tudi nekaj povsem novih del.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ky1iF7ZY5W4]

FRANČEK IN OTILIJA

 Film / Kratki, Slovenija

Kratki dokumentarni film AGRFT

Franček in Otilija sta upokojena mariborska kinooperaterja, ki sta doživela zlato dobo in zaton mestnih kinematografov. Nekoč mentor in vajenka, danes še zmeraj tesna prijatelja, redno podoživljata svoje filmske spomine, čeprav kino-sedanjost z njunimi spomini nima več kaj dosti skupnega.

 francek in otilija

after: PMP (Party Monster Performance)

audio – video Party performans : “WE ARE THE ARTISTS … WE ARE THE MONSTERS …WE ARE THE FUTURE..!” art sucks.

pmp

***

Prevoznik dogodka

vizitka - damiš