Otok v Udarniku

Danes ob 18.00 se ob 10. obletnici v kinu Udarnik predstavlja Film Festival Kino Otok – Isola Cinema, ki bo svojo jubilejno deseto izvedbo doživel od 4. do 8. junija v Izoli. Na platnu bomo prikazovali program POTUJOČI OTOK, najboljše kratke filme festivalske sekcije Video na plaži, nato bo predstavnica festivala Florence z nami spregovorila nekaj besed o Otoku. Vstop je prost.

Pri nas poteka tudi predprodaja festivalskih abonmajev.

Abonmajski paketi so naslednji:

FESTIVALSKI ABONMA
Vključuje vse projekcije filmov. Abonenti festivalskega abonmaja imajo možnost spanja v festivalskem kinokampu Škamp. V predprodaji nudimo celoten abonma za 25,90 evrov (redna cena je 37,00 evrov), članom vaših filmskih klubov pa po dogovoru nudimo še dodaten 10% popust.

VIKEND ABONMA
Vključuje projekcije filmov, ki jih bo festival predvajal v petek, soboto in nedeljo. Tudi abonenti vikend abonmaja imajo možnost spanja v festivalskem kinokampu Škamp. Vikend abonma ima predprodajno ceno 17,50 evrov (redna cena je 25,00 evrov), članom vaših filmskih klubov pa po dogovoru nudimo še dodaten 10% popust.

VEČERI NA MANZIOLIJU
Na trgu Manzioli si lahko abonenti zgornjega abonmaja ogledajo vsakodnevne večerne projekcije. Cena v predprodaji znaša 14,00 evrov (redna cena je 20,00 evrov)

kino otok