Hodnik // 20. september

hodnik 20.9.

Po poletnem zatišju se na Hodnik vrača prepih. Sezono 2014/2015 začenjamo z gosti CUF KOLEKTIV, ki uletavajo direkt z Outlook Festivala, kjer so letos znova skrbeli za opasno dozo basa. Lokalne barve bosta zastopala ICO in ŠULJO. Music policy: old & new school hiphop, trap & bass.

Do 00:00 vstop prost. Naprej 3€.

***

### CUF KOLEKTIV ###

CUF je kolektiv mladih glasbenih producentov, DJ-ev in vizualnih ustvarjalcev, ustanovljen v decembru 2010. Njihov cilj je promoviranje digitalne kulture skozi digitalno glasbeno produkcijo, sodobno vizualno umetnost ter organizacijo klubskih in umetniških dogodkov.

CUF je od začetka svojega delovanja do danes deloval v številnih underground klubih in festivalih, v zadnjih letih pa večinoma prireja klubske dogodke z mednarodnimi gosti v klubu Channel Zero skupaj s kolektivom Filter.

Bor$aleano in DVS se trenutno ukvarjata predvsem z raziskovanjem in promocijo sodobne elektronske glasbe s poudarkom na različnih nizkofrekvenčnih lomljenih žanrih. V njunih DJ setih je tako mogoče slišati pestro mešanico zvokov hip-hopa, trapa, footworka, grime-a in ostalih raznovrstnih futurističnih podžanrov klubske glasbe.

https://www.facebook.com/cuf.si

https://soundcloud.com/mos-kblo814
http://www.mixcloud.com/borzaleano/

http://www.mixcloud.com/DobriVojakSwag/

***

### ŠULJO ###
http://www.soundcloud.com/shuljotekochee
http://www.facebook.com/shuljotekochee

***

### ICO (DJ set) ###
https://www.facebook.com/pages/Eyeceeou/167787530019809

***

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jM-eNsJrk20]