Filmski podkast Maribor is the future

Imamo ga. Prvi Maribor is the future filmski podkast! Ekstremno lokalen, ekstremno slovenski, ekstremno globalen, od Maribora do Cannesa in nazaj. Z mariborsko intermedijsko umetnico Ano Pečar, filmskim kritikom Maticem Majcnom ter eno in edino Milado Kalezić

Iskren, informativen, zgovoren, vsebinski in kar bo za večno ostalo zapisano v zgodovino – prvi filmski! Ana Pečar, Milada Kalezič, Matic Majcen, Dino Čurić (za poslušalce Useless D.I.), Žiga Brdnik, Rene Puhar. Prvi trije kot gostje – ustvarjalki in filmski kritik. Zadnji trije kot gostitelji na YoureUp Radiu v GT22.

Čebljali smo o tem, zakaj ni bilo na projekciji in pogovoru z Ano na Intimnem odru (še) več publike, o tem, kateri so bili najboljši filmi letošnjega Cannesa in koliko je na trgu vreden avtogram Roberta de Nira, promovirali letni kino na Piramidi, ki se bo začel 18.6.2016, ter na koncu zavrteli še nekaj sočnih odsekov pogovora z Milado Kalezić. Če želite gostovati v katerem od naslednjih podkastov, se javite na info@gt22.si. Mi smo tu. Za vas.

Pričetek pogovora z Maticem Majcnom: 17’37”
Pričetek pogovora z Milado Kalezić: 45’05”